Xito - ukjent men billig mobiloperatør

Har du hørt om Xito? For folk flest er dette en helt ukjent leverandør av mobiltjenester. De har svært mange rimelige produkter som både er forhåndsbetalt og abonnement, og disse kommer svært gunstig ut i ulike prissammenligninger.

Xito mener de er verdens første mobilselskap tilpasset sosiale medier som facebook. Ved å gi kundene mulighet til å legge til venner, utveksle brukertips og bidra med kundeservice for hverandre vil kundene få fordelen av å ringe gratis til alle mobiltelefoner og fasttelefoner i Norge.

Xito tilbyr syv gunstige mobilabonnementer

Xito Friends er deres lavpris basis mobilabonnement. Dette passer for deg som ønsker å ringe billig, men som har et forbruksmønster som tilsier at du ikke har behov for noen av pakkeløsninger på ringeminutter/SMS/data. Xito Friends kan kombineres med datapakke eller SMS-pakke.

Xito Mini, Xito Medium 150 og Xito Big 500 er forhåndsbetalte mobilabonnementer for deg som er bevisst på eget forbruk, og ønsker å spare penger ved å betale en fast pris i måneden for et bestemt antall ringeminutter, SMS, MB og MMS. Dersom du bruker opp pakken, blir du belastet for Xito Friends-priser frem til pakken blir fornyet ved månedsskifte.

Xito Best Friends er for de som ønsker å ringe for kr 0,- og få 500 MB uten ekstra kostnad ved å verve tre venner, eller flere, til å bli Xito-kunde. De som har vervet tre aktive kunder, som har et forbruk på minst 100,- i måneden, til Xito, vil bli oppgradert fra Xito Friends til Xito Best Friends ved månedskifte. Venner kan du legge til på Min Side, eller ved å bruke applikasjonen ”Verv dine venner!”

Xito Idrett er abonnementet der 5% av omsetningen av nasjonale samtaler til mobil- og fasttelefon går til den idrettsklubben du ønsker at pengene skal gå til. Prisene er de samme som på Xito Friends.

Les mer her: Kontantkort, Mobilabonnement
Publisert: Onsdag, 6. november, 2013

Emneord: , , , , , ,
Bruker du mobilen aktivt mens du kjører bil?

View Results

Loading ... Loading ...

Twitter oppdateringer mobil_forbruker

Posting tweet...