Mobilt bredbånd med ice.net

ice.net

Mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd fra ice.net kan du nyte internett innenfor 75% av Norges landareal. I kraft av en teknologi ice.net er alene om i Norge, tilbys en dekning der andre leverandører ikke er tilstede og der vårt lands geografi gir oss ekstra tøffe utfordringer med dekningsforholdene.

Dekning med ice.net

Ice dekker  i dag 91% av norske husstander, 80% av alle hytter og 75% av landområdet. I tillegg har ICE dekning 120 Km ut på havet. Mobilt bredbånd fra ICE sender på 450Mhz frekvensen, som er perfekt for topografien i Norge. De lange bølgene gir optimal dekning idype daler, i høye fjell og utenfor norskekysten.

Hastighet med ice.net

I dag tilbyr ICE tjenester i et topp moderne mobilnett der kundene kan oppleve internetthastigheter opp til 9,3 Mbit/s. Teknologien som benyttes er CDMA Rev.B, som tilsvarer 3,5G i hele nettet.

Hvorfor ice.net mobilt bredbånd?

ICE sitt mobile bredbånd kan brukes i 75% av hele Norge der konkurrentenes 3G-dekning kun er på maksimalt 25% av landarealet.Bedre dekning for hytte- og båtfolk langs kysten er et svært godt argument for å velge ICE.

Mer om ice.net

Dekningskart - sjekk din dekning

Abonnementer og priser

Kundereferanser

Les mer her: Forbrukertips mobil, Mobilt bredbånd
Publisert: Mandag, 3. juni, 2013

Emneord: , , , ,
Bruker du mobilen aktivt mens du kjører bil?

View Results

Loading ... Loading ...

Twitter oppdateringer mobil_forbruker

Posting tweet...