Mobilabonnement

Anbefalte mobilabonnement

Se gode og billige tilbud på mobilabonnement som passer ulike bruksmønstre. Finn det som passer deg best. Se oversikt over anbefalte mobilabonnement her.

Hvilket mobilabonnement er best?

Spar penger ved å velge rett mobilabonnement. Med rett mobilabonnement menes det abonnementet som passer ditt bruksmønster best. Å la seg lokke av tilbud du ikke har bruk for kan for koste deg dyrt. Les mer om hvordan du velger rett mobilabonnement.

Enkelt å bytte mobiloperatør med nummerportering

Nummerportering er når du velger å flytte ditt nummer fra en leverandør til en annen. Din nye leverandør hjelper deg gjennom hele prosessen, som er rask og enkel. Du beholder altså ditt mobilnummer, selv om du bytter mobilabonnement. Les mer om nummerportering.

Mobiloperatører og mobilnettverk

Ulike mobilabonnement har ulike mobilnettverk og dette påvirker tjenester og dekning. Det finnes i dag tre aktører innen mobilnettverk i Norge; Telenor, Netcom og Network Norway. Les mer om mobilnettverk og mobiloperatører.

Mobildekning

Se oversikt over mobil dekning for ditt mobilabonnement, og se oppdaterte dekningskart fra mobiloperatørene her. Mer om mobildekning.

Mobilbruk og mobilpriser i utlandet

I utlandet gjelder andre priser og betingelser for mobilbruk enn i Norge. Det kan være fornuftig å kontollere priser, dekning og tjenester i det landet du skal reise til. Les mer om mobilbruk og mobilpriser i utlandet.

Les mer...Bruker du mobilen aktivt mens du kjører bil?

View Results

Loading ... Loading ...

Twitter oppdateringer mobil_forbruker

Posting tweet...